Calle Eriksson vart kortare

Sorry för att jag inte bloggar mycket men känns som om jag inte har mycket att skriva då jag bara vart hemma och sjuk men lovar massa bloggande längre fram men tills dess blir det lite lugnt här för min del…. Kanske i några dagar men sen lovar jag att det lyker om min telefon eller dator när jag skriver igen….

Jag har inte gjort mycket idag förutom att jag besökte sabbatsbergs sjukhus och la om mitt sår, vilket börjar bli lite bättre men långt från färdig läkt och infektionen har inte gått bort helt trots att jag ätit pencillin i dagar men men det blir väl bra till slut 🙂

Min bästa vän Samer följde med mig till närakuten då dom la om såret och sen åt vi lunch, efteråt så träffade jag upp min vän Calle Eriksson som vart kortare, iallafall i håret och inte hans 190cm …… Han åker till Gotland idag och ska jobba där i 2veckor så lovade att snygga till frillan fast jag borde ligga hemma och vila så drog jag in till salongen.. Jag är ju snäll ibland hehe

Calle har haft långt hår i 2-3 år nu tror jag så det var på tiden att jag fick klippa kort denna gång

 

Nu blir det äta gott och kolla på film för det känns som om det enda jag gör men jag får ju inte gå så mycket eller anstränga mig så det läker bättre

Förresten Calle var Sveriges MAN 2008

2 tankar om “Calle Eriksson vart kortare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.