Gamla sommar minnen

Jag vet att jag inte bloggat på hela dagen men har inte haft lust och mest legat hemma och haft ont… Jobbade 2timmar men gick inte att stå mera så åkte hem, kommer nog att få vila närmaste dagarna och sorry till kunder6na jag inte kunde ta men efter operationen av min knöl så har jag fåt fruktansvärt ont då såren är öppet i ca 14 dagar och måste rengöras dagligen av sköterska så jag måste till vårdcentralen eller sjukhuset varje dag närmaste 2v eftersom såret är 10cm brett och varar dadligen så det är ingen mysig syn men det måste skötas väl för får jag in svuts eller bakterier så är det kört då blir det bara värre…

Så jag lägger upp lite gamla sommar bilder jag hittade på datorn som inte lagts på bloggen innan… Hoppas ni alla får en skön sommar helg.Själv får inte vara i sol elle vatten på länge nu men men thats life hoppas alla ni andra njuter av fina vädret… 🙂

Jag fotade skärmen, därför dålig upplösning.. Jag tog bilder med Natacha och Samuel… hotstuff

 2007

Snyggingarna Bobby Oduncu, Marcus Schenkenberg och Natacha Peyre på Josefinas för 2 år sen

Supermodellen of the world Marcus Schenkenberg är nästan lika snygg som BOBBY ODUNCU men bara nästan, själv tycker jag att han inte ens är i närheten av mig 🙂

Finaste Dhani Lennewald är Natacha Peyres bästa kille nånsin och bästa kille överlag,,, Daphne Leon och Kristian var ett par då, det var även Bobby Oduncu och Samuel Gidlöf oxå :-)) summer 2008

Midsommar 2007

Saknat Natti och Dhani massor,,, måste ses snart

Mykonos 2007

Mykonos Grekland 2007…. u like it?? fan jag var snyggare för några år sen hahhaahahhahaha

I look so much younger 2 years ago when i was jury for miss hawaii tropical 2008…… hahahaha what happened in 2 years

Jag älskar sweets, godis är sjukt gott, detta var ca 5kg minst och jag åt allt på 2veckor…. Samuel köpte allt till mig

Fan va snygg jag och Linda Rosing var här sommaren 2008

 Alexander Shirpey var en av mina modeller för en visning,, nu är han utomland på semester men kommer hem om några dagar,, i miss u my best friend, come home nowwwwwww 🙂

Tobias xoxoxoxoxox

Fattar inte varför vissa bilder blir små men här har min miniatyr på Magdalena Graaf, Bobby Oduncu och Linda Rosing….

Här ser ni naked Bobby Oduncu in tv action…. Jag klippte Pär Lernström som är programledare av Ballar av stål……

Oj hade jag inga kalsonger eller,,, tror bara dom inte syntes 🙂

Ibiza2007

3 tankar om “Gamla sommar minnen

  1. dejan says:

    Du! Snyggare än Schenkenberg ??? eh hur blind är du igentligen? Du ser ut som en kurdisk pizzabagare brevid Marcus!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.