efter operationen hade jag 40 graders feber

efter operationen hade jag 39.8 graders feber. Det var inte bra för Det var upp i 41 dagen innan. Inte bra alls men Ikväll har jag lägre:) skönt. Skickar tempen om några minuter:) ska försöka att sova då jag måste upp tidigt för att ta 1kund bara sen åka till läraren som ska lägga om mitt sår:) nåt jag måste göra varje dag. Surt. Puss BobbyOduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Hahahaha im just a bit sexy when in sic,,,, how sic isnt that :!!??!Or maybe its that i have something in my month :-))

Efter min operation så gich jag på återbesök hos tandläkaren men hade fina tänder, träffade min barndomsvän Maria Mattsson som bodde granne med mig 15år sen,, 12år sen droh hon med sin kille Jeff och bosatte sig på teneriffa och fich 2fina soner och här ser ni Gabriel som är såååå snygg och söt samt såååå medveten om cameran då han har modellat innan…

Honom kan jag läna när som helst, Maria Mattsson säg bara till när ni vill vara själva, jag kan ta med honom på gröna lund,,,

2 tankar om “efter operationen hade jag 40 graders feber

 1. Ellinor says:

  Jag lider med dig! Så hög feber när det är såååå varmt!!!
  Känns som jag har feber bara av värmen 😉
  Men jag hängde inte riktigt med, vad är det som hänt och varför blev det operation?? Vill även tacka för att du svarade mig när jag undrade hur du hade färgat Hannah Graafs utväxt. Jag tog med ditt svar till min frissatjej och hon blandade som du skrivit och jag blev kanon!! Tänk att du tog dig tid att svara en ”vanlig” blondin som jag 😉
  Sååå himla fint gjort av dig!!
  Krya på dig och va´riktigt rädd om dig….
  Tjao / ”Fejkblondinen”

  • Bobby says:

   hehe söt,,,,, kul att du vart nöjd med håret 🙂
   jag vart opererad för att jag fick en systa som vart väldigt infekterad och svullen eller fylld med var som tömmdes,,,, gick bra men gör skit ont efteråt… krammmmmmmmmmmmmmm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.