Hittade Emelie i fynd hörnan:)

Hittade Emelie i fynd hörnan:) Min älskade syster Ninni var och handlade tidigare idag med sin super söta dotter Emelie:) efter en liten stund så sprang Emelie bort som vanligt men hon sprang inte långt utan gick o satte sig i fyndhörnan. Ninni va ju ba tvungen och skicka en bild till morbror Bobby 😉 Jag blir såååå glad när jag får sånna bilder!!

 Mina syskons barn betyder massor för mig. Skulle gjort allt för dom. Nu sitter jag på st:eriks akuten och väntar på att få komma in men suttit i ca 1timma och börjar nästan lämna som om jag kommer att svimma pga väntan, värmen, febern, smärtan och av att se alla dessa människor som ligger medvetslösa på sina britser. Stackarna jag lider verkligen med flera här. Har redan pratat med några anhöriga och kollat hur det är med patienterna och gett dom lite tröst och energi. Det lilla jag kunde iallafall. Det uppskattades av anhöriga:) kul att kunna bidra med glädje medans jag självnästan tuppar av. Usch vad hemskt att se människor såhär sjuka och hjälplösa. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Hittade Emelie i fynd hörnan:)

  1. Rebecca says:

    Vilket sött litet fynd.
    Förstår helt vad du menar, älskar mina systerdöttrar mest!

    Usch då, krya på dig Bobby! �r fortfarande jätte nöjd med frisyren och får väl ta och boka tid snart igen tills Augusti.

    Kramar Rebecca â?¥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.