Känner mig lite bättre tack vore Citadon

Känner mig lite bättre tack vore Citadon. Var hos läkaren och fick smärtstillande samt Citadon utskrivet. Fick även remiss till st görans sjukhuset ifall jag inte vart bättre imorgon. Skulle kolla om min pencilin gjorde nån skillnad. Förutom febern så fick jag en infektion som svullnat upp. Efter läkaren och värkpiller så tog jag en promenad i solen och åkte med några släktingar till rålis och sola lite. Vet att jag inte borde sola då jag var så dålig Inatt men kunde inte låta bli. Kram till snygga hunken som inte vågade vara med på bild på smedåsbadet:) jag stannade bara 1timma i solen och åkte direkt hem. Min bästa vän Samer kommer förbi mig med lite mat. Sånt uppskattas:) det lär nog bara bli att jag äter med honom dag kollar film. Ska väl sova och sen och dricka massor. Självklart ska jag blogga lite senare innan jag sover men har inte orkat blogga så mycket då jag inte vart pigg. Förresten gillar ni mig målen i köket.?.? Bilden togs inte idag då jag känner mig som ett vrak men…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Känner mig lite bättre tack vore Citadon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.