Grattis till Maria och Johannes på bröllopsdagen

Grattis till Maria och Johannes på eran viktigaste dag… Min syssling Maria Gifte sig med sin drömman idag och det var jätte trevligt, bröllopet var perfekt och vi dansade i timmar och ni vet hur våra syrianska Assyriska danser är hehe fullt håll igång hela tiden och massor med mat så magen nästan spricker, ja iallafall min mage för jag åt i 2timmar hehe…

Allt var verkligen så nice och lyckat….. Nu sitter vi på bussen på väg tillbaks till Stockholm… Flesta i familjen tog bilen tillbaks men min kära bror Robil är oxå med mig på bussen som kommer att lämna av brudens familj i Jakobsberg och sen lämna min bror på Arlanda för han ska flyga direkt till Riga sen Tyskland för att gå på min kusins bröllop i Tyskland…

Min mamma och andra i familjen åkte innan men min party glada bror ville inte missa nåt så han går på bägge bröllop… Han flyger om 3timmar och har med sig en ny kostym … Han försökte övertala mig att följa med honom men jag känner att jag skulle vara helt slut ikväll då nästa brollop äger rum men efter 2 flights så skulle jag inte orka fast jag vet att det kommer att bli skoj, speciellt att träffa släkten i tyskland oxå…

Stor kram till era alla från efterfesten på bussen… Your Bobby Oduncu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.