Fy fan va besviken jag blir på viss

Fy fan va besviken jag blir på vissa människor. Speciellt såna jag känner och jobbat med. Förstår mig inte så vissa som ska tala skit om mig bakom min rygg och verkligen försöker förstöra för mig då jag bara vart snäll mot er tjejer genom åren. Synd att varje gång vi ses så säger ni att ni Saknat mig och tycker om mig massor men nu när jag fått några motgångar som tex branden och förlusten av min fina salong. Då borde ni och allmänt andra vara mera ödmjuka och snälla men tvärtom ni kan verkligen inte unna andra framgång då det tycks sticka i ögonen på er. Själv försöker jag dagligen hjälpa andra om jag har möjligheten att bidra med nåt gott. Jag talar aldrig illa om nån även om ni förtjänar att jag gör det så tycker inte jag att det är passande av mig som vuxen människa och godhjärtad som jag är. Varför är många svenska så jävla avundsjuka på mig.?.? Eller allmänt avundsjuka. Var glad för ändras skull och visa äkta känslor så lovar jag att det lönar sig. Jorden är trots allt rund. …

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Fy fan va besviken jag blir på viss

 1. amanda says:

  Bobby jag kan säga att jag är advunsjuk på dig, men det är inget negatvivt. För att jag avgudar dig från topp till tå och vill leva ditt liv. Har faktiskt följt din blogg ett tag och tror inte att det finns en finare människa än du! puss

 2. Tina says:

  klart man e avundsjuk på dig , men man ska ju bara va glad för din skull . och som sakt , att du är så godhjärtat visst det är bra ,men det kan såra dig till slut , när du ser att de finns så falska människor idag , du är en underbar människa och skit i dom avundsjuka and keep ya head up:D . puss<3 btw , du e riktigt heet. <3

 3. Elena says:

  självklart är svenskarna avundsjuka på dig för dom tål inte att se att en invandrare har lyckats. dubbel moral ligger i deras blod särskilt mot oss invandrare då vi enligt dom ska vara ett lägre samhällsklass. Sverige är de enda landet jag vart i där dom frågar ’vilket land kommer du ifrån’ utan att skämmas. det borde inte spela roll vilket etnisk bakgrund man har så länge man är en bra människa!

  • Bobby says:

   hej Elena jag håller med dig helt och hållet,, trist när det blir så,,, fast det är ok att fråga vart nån kommer från eftersom jag gör det ofta men det beror på hur du frågar,, jag frågar med ett leende och ren nyfikenhet, mest för att kolla att jag gissade rätt hehe,, kram

 4. Elin says:

  Tråkigt att de ska finnas såna människor, jag förstår inte att de kan göra så mot dig, du som verkar vara en gokille. Försök sålla bort de människor som bara tar energi från dig.
  Läser din blogg ibland och har varit till din hårstudio och måste bara säga att de ser grymt ut där. Nån gång ska jag försöka få en klipptid hos dig, antar att de inte blir du som klipper mig då. Ha de bra. Kram

 5. Jen says:

  Du är tapper som jag tror att du alltid har varit trots alla motgångar du har stött på. Jag är stolt över att du har skapat en sådan framgång, men inte förvånad.
  Jag önskar att jag vore lika driven själv.

  Du räddade mitt hår för ungefär 12-13 år sedan när du jobbade i PUB huset. Du hade precis kommit hem från Ibiza och var lite upprörd över att Hannah (?, eller Sofia?) hade försökt färga sitt blonda hår brunt på egen hand och det slutade med blått hår. Sen dök jag upp på salongen och du frågade vad jag hade i håret för ”ditt hår är grönt Jennie”… hahaha… Varför kunde inte vi tjejer vänta några dagar tills du hade kommit hem från semestern istället för att exprimentera själva?
  I vilket fall som helst så hjälpte du mig med hårfärg och tips, jag har aldrig färgat håret grönt igen efter det.

  Jag glädjs åt din framgång och önskar dig all lycka i livet.

  Kram från en gammal bekant från tiden då zic zac skäggen var inne.

  • Bobby says:

   Hej Hej….. det måste verkligen vart ca 10-13 år sen jag fixade ditt hår hehe,,, kul att du vart nöjd då och att jag fixade ditt dåvarande tillfälliga gröna hår hehe… Hoppas allt är bra med dig och tack för dom fina orden, dom värmde…
   krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm BOBBY ODUNCU
   ps skägget hahahhahaha jag var proffs på den tiden med idag skulle jag dö om jag hade sånt skägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.