Good night my new love:)

Good night my new love:) det vart inget bloggandet alls idag men det var en sån dag bara. Jag har blivit riktigt förkyld och behövde sova halva dagen. Jobbade bara på förmiddagen idag då jag hade en äldre dam som gått till mig länge. Hon har jobbat som flygvärdinna i 40år nu och går snart i pension fast hon flyger fortfarande:) efter att jag sov några timmar och drömde massa konstiga drömmar om att jag är kär och det var 3av mina ex som var med i drömmen. Konstigt att drömma om allihopa och att dom var medveta om varandra och allt var bara en skum känsla. Annars kan det vara lite upphetsande med flera snygga samtidigt haha iallafall i mina drömmar men inte denna. Vill inte skriva mera detaljerat men delar ändå med mig lite drömmar och tankar med mina läsare. Det hoppas jag uppskattar av er.?.? Eller nåt annat min till vuk åh ska dela med mig av.?.? Ska passa på att önska er alla en skön godnatt för jag måste sova för jag kan knappt andas med näsan. Jätte förkyld. Jag som redan slarvat med träningen och ätit allt onytting som finns och alkohol på det….. Här ser ni mig i Straubels Aston martin som jag tände till på ute på djurgården, han bjöd mig på goda laxen idag men jag åt även 10bitar med bröd innan maten för jag var skit hungrig,,, ångra degen i magen ,,,, eftersom jg inte kommer att träna på länge, ca 2veckor så måste jag tänka på vad jag stoppar i mig

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Good night my new love:)

 1. Lejonmanen says:

  Hej Bobby, jag har kommit hem från frisören i dag och tårarna bara sprutar.

  Efter att ha blekt mitt hår i flera år så var det trasigt och mycket risgt, hade sparat ut håret i några månader för att göra något åt dett buskage som jag kallade det för.

  Min egna hårfårg är mörkbrun och jag hade blonderat det näst intill platina blont.

  När jag kom till frisören så frågade jag henne om hur vi skulle gå till väga hon tog fram kartan och sa ungefär så här kommer det att bli. Jag frågade flera gånger om det skulle bli den färgen och om det verkligen skulle bli jämt och fint eftersom jag hade utväxt hon sa ja det blir det.

  Forts följer på nästa komentar fält

 2. Lejonmanen says:

  Efter en lång stund i stolen så var jag färdig med färgningen. Håret var helt flammigt och väldigt ojämt och jag är inte kräsen men det såg rent ut sagt för jävligt ut. Själv tycket hon att det var bra och hon sa att håret skulle vila ett tag nu.

  Vi pratade lite om håret och jag frågade om det fanns något man kunde göra för att förbättra färgningen hon sa ja vi kan lägga i lite slingor om du känner dig mörk.

  Forts följer på nästa komentar fält

 3. Lejonmanen says:

  Jag som inte är utbildad fattar att håret inte mådde så bra och det ända var att jag ville få mitt hår bättre än vad det var. Jag som kund litade på henne eftersom hon är frisör och frågade om vi skulle göra folie, hon sa nej det går inte det sliter men med hätta så blir det bra. Ja ha tänkte jag va skönt att det blir lite ljusare.

  jag gick hem och funderade men håret kändes inte bra eftersom det var mycket ojämt och det blonda gick åt lila beige blont och utväxten va en varm brun ton. Gick tillbaka och då sa hon att vi gör lite slingor så kommer du känna dig mycket mer bekväm ännu en gång litade jag på hennes omdömme. jag frågade igen om mitt hår verkligen skulle klara av detta och hon sa ja inga problem du kommer bara sitta 30 minuter. Istället satt jag 1,30 minuter och håret är nu helt förstört.

  Sitter hemma och gråter nu och vet inte vad jag skall göra finns det någon räddning för mitt hår.

  Vad ska jag göra

  Mvh Lejonmanen

  • Bobby says:

   oj va tråkigt att höra, speciellt då inte frisöre fick till det som du ville, Nu vet jag inte hur det ser ut men det lät inte bra men tycker du ska tillbaks men först innan kolla med annan salong vad dom tror blir bäst och sen gå till henne med den infon och kolla om hon tycker samma sak,,,
   lycka till och stor krammmmmmmmmm BOBBY ODUNCU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.