Fotbollstar get a new look by Bobby

Idag så orkade jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Jag hade kund kl 10 men var tvungen att flytta henne till 13.00 för jag var alldeles febrig och svettig… Gick inte att kliva ur sängen alls och det är sällan jag inte åker in till jobbet för att ta hand om mina kunder men samma sak gällde igår då jag bara orkade med 1kund på hela dagen… Hatar att vara förkyld men det är ändå inte världens förkylning,,, var på farmacia och handlade massor med piller så jag kurerar mig snabbare…..

Jag hade min vän och fotbolls stjärnar Jesper Blomkvist hos mig idag… Jag klippte det kortare och färgade med en naturlig färg lite mörkare, använde wellas färger 5/1+6/0+ 0/28 mixad med 6% väteperoxid… Det vart snyggt som vanligt. Jag färgade även min goda vän Gabriella Elio sammtidigt

Med Bobbys vax får ni till frisyren exakt som ni vill, avsluta med Bobbys spray oxå,,, lovar och garanterar bästa resultat nånsin 🙂

Jesper Blomkvist spelar och tränar A laget i djurgården,hahaha skrev fel jag mena Hammarby, han har verkligen ett hjärta av guld

Efteråt så åt vi en härlig middag på Sushi huset på brahegatan på östermalm, dom har fantastisk sushi , själv så åt jag tatchimi som bara består av fisk lax och annat havskrafs men utan ris då jag vill deffa i några dagar till efter min madrid resa…. Bästa vännen Samer och Gabriella var med oxå

Daniel ,BOBBY ODUNCU och Jesper Blomkvist pratade massor om förhållanden mm, både snygg Danne som jobbar på min favorit butik focus och Jesper Blomkvist är singlar och söker självklart den rätta tjejen att bli ihop med, även få barn med 🙂

nu uppmuntrar jag inte er alla små fjortisar att skriva till dom på facebook, iallafall inte om du är mogen och bra tjej, helst se bra ut oxå heheheh..

Lovade att inte göra en direkt kontakt annons hehe men jag kan ju alltid tala gott om dom jag känner och tycker om

3 tankar om “Fotbollstar get a new look by Bobby

  1. gg says:

    VarFör ska den lille gabriella alltid vara med e hon så deslerat att hon nu vill ha jesper….pinsam tror att jag dör om ens han tittar på äcklet… Södertäljes mest hatade brud helt klart!!!
    Byt vän hon e så falsk mot dig,,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.