Vi besökte slottet och parlamentet

Vi besökte slottet och parlamentet igår kväll. Efter middagen så tog vi en skön promenad. Jonathan och Soraya visade mig lite av deras vackra stad. Helt fantastisk. Jag hade ju bara sett gran via och chueca innan haha och mc donalds. Jag tackar Jonathan än en gång för att vara världens gentleman för oss och då ska vi inte prata om vilken toppen kille han är för sin vackra flickvän Soraya. Hon är en av dom trevligaste jag träffat. Alla jag känner i spanien eller pratat med säger att hon är bäst och överdrivet snäll och det stämmer. Ett hjärta av guld. För några dagar sen då vi gick på stan så vart hon stoppad varje sekund av alla som ville ta bilder och prata. Hon pratade på mer än gärna och känner igen många hon sett innan. Den egenskapen borde flera ha. Inte bli superdivor som vissa andra:) dom kommer och hälsa på alla tre i Sverige snart. Jag ska ner till Ibiza några dagar och träffa massa vänner och Soraya som flyger till Ibiza varje söndag då hon uppträder alla söndagar på amne…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.