Var på välgörenhetsgala med Soraya.

Var på välgörenhetsgala med Soraya. Hon fick pris för att hon er mycket aktiv i välgörenhet och andra goda saker världen över. Nyligen var hon en månad i peru och hjälpte massa barn att få bättre. Hon är verkligen en fantastisk människa och det är även hennes svenska pojkvän Jonathan:) efter det så gick vi på middag och nu ska vi ta en drink men hon ska ha konsert imorgon så det blir snart hemgång för deras del. Skickar in bild på oss tre imorgon nr det går inte mer än en bild åt gången. Dagens outfit köpte jag på Zaras eftersom min väska skulle kommit kl 19 men tydligen lost igen. Hoppas på bättre lycka imorgon för annars får jag köpa allt nytt och jag som hade med mig så mycket kläder och produkter:) godnatt Puss från Madrid Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Var på välgörenhetsgala med Soraya.

  1. michaela says:

    jag har en fråga. kan man köpa produkten neulash hos dig och om man kan det, hur mycket kostar en 3.2 ml? tacksam för svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.