Det är regn kaos i Madrid. Från att

Det är regn kaos i Madrid. Från att solen har vart Framme hela dagen så började det att åska ordentligt och nu har det regnat i snart 1timma och det rinner alltså vatten längst gatorna så inget kan stå ute mer än 5minuter för själv är jag genomblöt. Tur att jag hittade ett gym i närheten hehe. Nu är jag och tränar lite. Jag har ju inte tränat på några dagar och bara ätit mc donalds idag. Igår burger king och även massa bröd med allt skit dip till. Middagen med Soraya var jätte god igår men bara massa friterat och smält ost på allt.. Till frukost så jag massa gott och flera bakelser som hotelet hade. Jag får unna mig detta men hoppas inte det blir alla dagar hehe för det är mot mina principer. Hörs senare. Stor Puss och kram till alla mina läsare:) speciellt min syster Ninni och Samuel:) love Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Det är regn kaos i Madrid. Från att

  1. Carl says:

    Orkar inte kommentera din dåliga grammatik. Hoppas någon i din närhet här bättre kunskaper och kan hjälpa dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.