Fan va varmt det är i Madrid. Jag h

Fan va varmt det är i Madrid. Jag har fortfarande inte fått min väska och när jag ringde så hade nån klantarsle skickat det tillbaks till Sverige. Jag som ska på jätte stor gala med Soraya ikväll och behöver snygga kläder:) hon är tydligen nominerad till ett pris. Jag får dra ner på stan och handla Dagens outfit men har jag tur så kommer väskan snart. Det är förresten 39grader varmt. Hur har ni det i Sverige.?.? Hoppas att ni får en underbar rolig vecka medans jag är är bortrest:) stor härlig kram. Skickar bild på oss lite senare. Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Fan va varmt det är i Madrid. Jag h

 1. :( says:

  har de sämst här hemma, gråtit heeela dagen.. :'(
  efter det som hände assyren/assyriska spelaren eddie moussa
  kuuuuuuung va han !!! 🙁
  och nuu död/mördad inatt.. 🙁
  sjuuuukt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.