Fan va dåligt min resa började. Int

Fan va dåligt min resa började. Inte nog med att vi vart 2timmar försenade så försvinner min stora resväska med allt i. Har suttit på madrid flygplats och fått världens huvudvärk men några timmar senare så fortfarande inte nån jävla väska. Hoppas det kommer för jag har inga kläder med mig annars och färgerna och annat jag behövde till schlagerstjärnan Soraya ligger oxå i väskan så det verkar inte bli nån Klippning och färg imorgon som vi planerade. 🙁 visst det är bara materiella saker och allt går att fixa men jag åkte hit för att komma bort från stress och annan och nu blir det inte nån avkoppling förrän allt ordnat sig. Blir jag på bättre humor så lovar jag er alla läsare att åh skriver nånting lite senare. Behöver nog äta oxå för då brukar jag må bättre, speciellt nu när jag knappt ätit. Eller visst fick jag mat på 1class men mindre än fågelmat. Berättar mera om det sen. Kram från en grinig Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Fan va dåligt min resa började. Int

  1. Nastasija says:

    Fan vad jobbigt, stackars Bobby 🙁 Hoppas att du får det underbart imorgon och alla andra dagar 😉 sj så ska jag oxå flyga på semester, fast idag och ska försöka följa din blogg så gott jag kan, nu när man e utan sin dator xp Kram!

  2. Hampus says:

    Snälla snälla bobby kan inte jag få dina produkter du skulle slänga? snälla snälla kram från en trogen bloggläsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.