Lexingtons modevisning börjar snart

Lexingtons modevisning börjar snart. Jag är här med Alice Svensson. Det är Michael Bindefeldt som har festen och det är sjukt mycket folk här. Det bästa är att solen skiner och mingel är utanför museum lokalen:) men nu sitter vi inne och den börjar om 1min:) Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Lexingtons modevisning börjar snart

  1. Monika says:

    Hej Bobby! Jag funderar på att göra extensions. Jag har tunna fina hårstrån. Vilken metod är bäst, tejpade eller med keratinvax? Antar att europeiskt hår är dyrt, är indiskt bra? Har ingen möjlighet att besöka din salong eftersom jag bor långt bort. Tacksam för svar!

  2. SOFIA says:

    Heej=) du jag undrar om det är jag som har missat det eller om du inte har avslutat tävlingen om Lady Gaga-hörlurarna?
    Puss & Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.