Jag tar över vakna med the voice. I

Jag tar över vakna med the voice. Idag var jag på ett möte med the voice och jag gästade studion men varken Paul, Josefin eller Jakob var där så jag fick hela studion för mig själv. I just love it, me myself and I:) klart jag älskar gänget som jobbar där så jag tror jag låter dom vara kvar i studion på mornarna haha.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kolla in hetaste Alexander Pärleros som jobbar där och är en god vän till mig 🙂 han är snygg, singel och rik tjejer och finns på facebook

4 tankar om “Jag tar över vakna med the voice. I

  1. tina says:

    att alexander p skulle vara rik ska väl inte va det viktigaste snygging, det drar ju bara till sig golddiggers o liknande, tycker du ska lotta ut en date åt alex här på din blogg 😉
    åt nån lycklig tjej 😉

  2. jennie says:

    Snygg var en underdrift Bobby, han är en av de snyggaste jag vet. Svimmar varje gång han kliver in på gymmet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.