Här får ni se min bränna jag fick i

Här får ni se min bränna jag fick idag då jag sola. Inte för att det är mycket färg hehe men för att bara solat 1gång i solarium och 1gång i solen så är det inte illa. Ok lite brun utan sol oxå och då använde jag dove som jag tycker ger en skit snygg färg. Kolla in va snygg Heidi Becker från Söderköping är. Hon påminner lite om Erica Jonsson som var med i paradise hotel, På ett bra sätt 🙂  Hon satt med Alex Stålmannen och resten av PT gänget och softade. Jag är själv på gymet nu och tränar lite rygg men det gör sjukt ont i axlarna så jag avslutade träningen och nu gör bara situps för att få ännu snyggare mage. Jag åker ju till Madrid om några dagar och vill självklart se extra bra ut. Puss från sats odenplan:) Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Här får ni se min bränna jag fick i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.