Mysig middag på Josefinas med vänne

Mysig middag på Josefinas med vänner. Jag åt jätte god tonfisk med sallad. Nyttigt som fan och gott som bara den. Sätt där med vännen Michael Straubel som jag även ska träffa imorgon på lite möten med kanal5, Snyggingen Alexander Pärlesos bjöd på middagen och förväntade sig att få nåt tillbaks haha men så lätt är jag inte. Det enda han fick av mig vart att köra mig i sin heta porsche till slussen hem till Samer där jag fick middag igen. Samer och Mirza är mina vänner som jag ska till barcelona med i augusti som förra året. Var klar hos honom runt 01 sen gick jag till mc donalds men handlade bara morötter och vart stoppad av flera gulliga tjejer som ville ta bild med mig. En tjej så att jag är mycket kortare i verkligheten haha men mycket snyggare inreal:) sen var den några stökiga fulla killar som var lite otrevliga men det gjorde inget för när jag kom hem hade Samuel målat om mitt badrum och städat hela lägenheten och dessutom lagat en jätte härlig soppa med kött och rotfrukter. H…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.