Linda Rosing kom till Vällingby med mig

Linda Rosing kom till Vällingby med mig idag. Tidigare idag så var jag med min vän Calle Eriksson och myste med promenad:) efter det så träffade jag min twinky vän Robin Fröström. Vi lunchade i kungsträdgården och sen gick på shoping runda.

Länge sen jag träffade honom, vi har alltid så mysigt ihop men idag var jag bara seg, stressad och kanske inte roligaste sällskap direkt hehe men det får Robin ha överseende med… Kolla in han härliga blogg för att få inblick i hans liv… Söker ni på Robin högst uppe till höger i min blogg så ser ni säkert 100bilder på Robin,,, själv tycker jag inte han ska ha snaggat hår, gillar dom andra bilderna med lite hår 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Efter det så träffade jag härliga Linda, hon plockade upp mig med taxi så for vi iväg till vällingby till min andra salong men det var sjuk mycket trafik så vi kom inte fram i tid. Vart tvungna att hoppa av taxin i stora mossen och ta tunnelbanan resten av resan, inte för att det var lång kvar men vi kom väldigt försent eftersom jag hade lovat att färga håret på Valle kl 17.30 men vi kom 18.30… Min telefon hade dött så kunde inte ringa honom hehe men tror han har överseende för han vart snygg i håret…. Folk tittar alltid extra mycket då jag åker tunnelbana, speciellt då Linda var med, inte för att hon åker tunnelbana ofta och det förstår jag…

En tanke om “Linda Rosing kom till Vällingby med mig

  1. Tess says:

    Hej Bobby, vilken bra blogg du har, du är så gryyyyyyymt snygg, het,sexig, fin, vacker!! Dessutom verkar du väldigt snäll o gullig 😉
    Kram Tess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.