Söndags mys med huvudvärk

Idag är jag helt fucking slut som ärstis och människa….. Jag har haft världens huvudvärk både idag och igår….

Igår var jag och firade en av mina äldsta och bästa vän Malou Hansson , hon fyllde 26år…. eller 27hehe nu är jag vimsig,,,, men vi har vart vänner sen hon var 14år gammal… Efter födelsedagen så drog jag och Samuel hem, vi orkade inte följa med på stureplan rundan så jag och samuel gick till seven 11 och handlade massor med godis, chips, 4muffins, flera bullar, morotskakor och piroger mm mm mm ,,,, gissa om jag åt allt!?? hehe jag fick nästan i mig allt och imorse då vi vaknade så var sängen full av smulor då jag åt allt i sängen medans vi kollade på film….

Jag har inte ångest alls för att jag åt allt men min mage gör ont idag hehe… Fast snart ska jag äta god hemma lagad middag som min vän och kollega Nadia lagar till mig och bästisen Alex…. Ska bli gott då jag är vrål hungrig…

Förresten bilderna från igår kommer uppom ett tag men just nu vill inte min dator känna av telefonen eller kameran så det går inte att ladda ner nåt alls 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.