Snyggingen Erik Segerstedt på Bobby

Snyggingen Erik Segerstedt på Bobbysharstudio i Vällingby. Idag fick salongen i vällingby fin besökt av söta Erik. Han hade jätte bråttom så jag klippte honom på 15minuter. Han och grabbarna i Emd skulle sjunga live nu på tv4. Ni vet programmet som sänder direkt från taket vid kungsträdgården. Själv har jag jobbat hela dagen och nu påväg in till studion för att vara med i Bella&Tyra show. Det är sista avsnittet så alla ni som läser detta ska genast in på nyheter24 och kolla på mig och alla andra som är med:) kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Snyggingen Erik Segerstedt på Bobby

  1. linnéa says:

    Alltså jag är inte en sån moralkärring eller en sån som kommenterar tråkiga saker men jag måste faktiskt bara påpeka det jag reagerade på igår på Bella & Tyra show, att du först sa ”nej jag ska inte dricka vin, jag kör bil” och sedan ber du Tyra hälla upp och dricker ändå….
    Varför? Körde du hem sedan? Det är inte alls ett gott föredöme tycker jag 🙁

  2. Sanna says:

    Visste du att tjejen i hörnet åt höger är min stora-syster Hanna. Hon jobbar på din salong!! Fråga henne det är jag som e Sanna hennes lilla-syster 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.