Sveriges kändaste frisör åker tunnelbana

Sveriges kändaste frisör åker tunnelbana. Ja ni ser rätt haha jag åker oxå tunnelbana ibland men inte så ofta eftersom jag har en privat förare då jag inte har körkort. Annars funkar taxi oxå bra men tunneln är snabbare än bilen ibland men vissa som ser mig undrar, åker du tunnelbana.? Konstig fråga tycker jag men visst tittar många på mig då jag åker och oftast kommer tjejer fram och tar bild med mig eller bara på mig, men nog om tunnelbanan. Dagens outfit är skor från Nike, skjorts från min favorit butik Focus på drottninggatan, märket heter red collar Project, tshirt från resteröds och mina snygga glasögon är från odd molly som är sjukt snygga. Nu ska jag träna men hörs senare ikväll då jag ska ge tips om bästa skönhetskliniker i stan. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Sveriges kändaste frisör åker tunnelbana

  1. Annelie says:

    Nä, Bobby!! mustaschen e verkligen inte snygg!! ser bara fånigt ut! ta bort den, du ser mycke bättre ut utan!!
    förresten e jag besviken på dig, jag mailade foto till dig efter priden förra året, jättefina bilder, fick aldrig någon återkoppling!! trist!! Annelie i gbg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.