Syrianska vann 3-2 mot Asyriska. Vi

Syrianska vann 3-2 mot Asyriska. Visst vart jag glad över det men jag hade nog blivit glad över Asyriska oxå om dom vann. Hehe vet att många störs sig på att jag gillar bägge sidorna och bägge lagen men jag har släkt och vänner som håller på bägge och vi är samma folk i grund och botten. På bilden ser ni min kära bror Robil Oduncu med super söta dottern Cassandra. Cassandras kusin levin. Vännen johnny Hörling med sin söta son Oliver. Efter matchen så åkte jag till mina föräldrar och åt god mat och sov över.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Syrianska vann 3-2 mot Asyriska. Vi

 1. bra där says:

  så glad av att läsa att du blir glad om båda lagen vinner. det räcker med allt hat som assyrier/syrianer har mot varandra 🙂

 2. daniella says:

  BRAAAAAAAAA BOBBY!! 🙂
  heja på båda lagen, samma folk är vi juu vad faan.
  ett folk, 2 lag.
  trodde att du bara höll på syrianksa 😛
  duu liknar fakiskt stefan batan, som spelar i assyriska lite.. 🙂

  Assyriska FF ! :D<3

 3. daniella says:

  BRAAAAAAAAA BOBBY!!:) heja på båda lagen, samma folk är vi juu vad faan.
  ett folk, 2 lag.
  trodde att du bara höll på syrianksa, duu liknar fakiskt stefan batan, som spelar i assyriska lite..
  Assyriska FF ! :D<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.