Stans bästa massör och sjukgymnast.

Stans bästa massör och sjukgymnast. Igår var jag på massage hos Monia som jobbar på skönhetskliniken Skinplan på östermalmsgatan82. Monia masserar som ingen annan. Alla som behöver en skön massage eller har problem. Hon kan tekniker som få och får min huvudvärk att försvinna. Nu på morgonen var jag hos min sjukgymnast Roja på sveavägen som jag tycker är fantastisk på att behandla mina rygg och axel problem. Idag vart det inga nålar men vi körde på elplattor och streching så jag blir mer rörlig i ryggen och leder. För just nu är jag skit stel som en gammal farbror. Haha ser ut som 25 men har ont som en 65åring. Not inne men Roja lovar att jag blir bättre snart vilken jag redan börjar att märka:) kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Stans bästa massör och sjukgymnast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.