Magnus Hedman besökte Bobbysharstudio i Vällingby

Magnus Hedman besökte Bobbysharstudio Vällingby idag och klippte sig hos mig. Som vanligt hade vi en hel del att prata om men det är verkligen hemligt och kommer inte att nämnas i bloggen för det är löpsedel som gäller då hehe.  Jag gillar verkligen Magnus sätt att se på saker och ting, han är en underbar kille som ger bra tips även till mig , jag som redan kan allt hehe lär mig nya saker dadligen..

Här ser ni Magnus och Magdalenas söta och busiga son Lancelot:) han ville ha massa vax för att kunna fixa sin spike fjortis frilla fast han bara är 9år gammal:) köpte 4vax burkar haha. Det går åt mycket vax i den åldern.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kolla vilka sötnosar……

 

kolla in söta Linda som åkte flera timmars resa till Sthlm för att komma till mig

6 tankar om “Magnus Hedman besökte Bobbysharstudio i Vällingby

  1. Linda says:

    vill tacka igen för det snygga håret! är super nöjd!
    när jag kommit hem från stockholm kommer jag ladda upp bilderna jag tog med dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.