Jag är barnvakt åt Mike

Idag jobbade jag i Vällingby på min fina salong och jag trivs verkligen där, mycket skönare än hunkydolls hehe men saknar mina anställda där men jobbar på Linnegatan imorgon.. Jag kommer att jobba på bägge salongerna från och med nu så alla ni som vill klippa er i Vällingby på min salong är mer än välkommna eller om ni går till min personal som är super 🙂

Efter jobber så tränade jag en snabbis men det vart bara 30min bröst och 5min biceps för jag hade världens busigaste Mike med mig..

Hahahahahah vad tycker ni om min nya mustach???? allvar jag har inte haft mustach sen 10år sen minst men tänkte att nu blir det en ny look

Kolla in lilla Mike som hjälpte mig att plocka alla blad som min bonzai träd tappat… han tyckte det var kul, sen fick jag lite massage medans jag bloggade om honom, snarare boxades på mina axlar ;-)),,, barn arbete är ju förbjudet hehe

Han ser verkligen sååå snäll ut vilket han är men fan vilken busunge han är, u shud only know 😉 sällan jag träffat såna frispråkiga barn som inte är blyga för 5ören

pussss ger er kärleks fingret, kan betyda mer än det ser ut…

7 tankar om “Jag är barnvakt åt Mike

  1. Paula says:

    du ser förjävlig ut i ansiktet, typ som michael jacksson, söndopererad, ser inte äkta ut för 5 öre usch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.