Victoria Silvstedt svälter sig själv

Victoria Silvstedt svälter sig själv enligt tidningarna. Här kallas hon även Victoria Svältstedt men enligt mig själv tycker jag att hon har snyggare kropp än nånsin. Hon passar bra att vara några kilo mindre. Jag känner nämligen denna donna och hon har alltid vart skit snygg men senaste 5åren bara blivit ännu snyggare. Vickan är lång och då passar hon att vara lite smalare för att för flera år sen hade hon några extra kilo på kroppen vilken inte var fult alls med enligt min perfekta smak så är det snyggare att vara smalare på henne och speciellt med henne jobb och karriär.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

 Träffade henne senast förra sommaren då vi lunchade på Grandhotel och jag kan inte mer än att säga wow till denna superwoman:) är hon inte bara så så sjukt snygg.?.?

Vi ville bägge ha solglasögon så det blir en superstar look, iallafall hon hehe

Kolla in hennes smala ben, vi fotade dom och låtsades att vita fläckarna var min sats heheh alltså att hon fick mig att komma bara sådär

2 tankar om “Victoria Silvstedt svälter sig själv

  1. Carola says:

    Heeeej bobby! en sak jag aldrig förstått. är du inte attraherad av kvinnor alls eller är du helt gay?? Kram kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.