Syrianska leder med 1-0 mot Asyrisk

Syrianska leder med 1-0 mot Asyriska. Det lås verkligen helt galet på våra matcher. Läktarna är fullsatta och alla bara skriker som galningar men det är skoj. Inte för att jag normalt brukar kolla på matcherna för jag är inte speciellt fotbolls intresserad även då jag klipper fotbolls stjärnor och världsstjärnor i fotboll men nån kan inte gilla allt. Fast detta är kul då mitt fina folk möter varandra. Gissa vilja jag håller på.?.? Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Syrianska leder med 1-0 mot Asyrisk

 1. Martin says:

  Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!

 2. Martin says:

  Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!

 3. Martin says:

  Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!Assyriska FF från vaggan till graven!!

 4. dino says:

  hej bobby

  kan du göra mig en stor tjänst så det kommer vara riktig snällt av dig kommer aldrig glömma det om du kunde rekommendera min flickväns blogg i din blogg för hon vill bli känd och jag gör allt för hon ska bli det det e hennes dröm att bli det. för hon betyder allt för mig det e därför jag skriver det till dig annars så hade jag inte frågat dig det och hon vet inte heller om det jag skriver det till dig . jag hoppas att du gör mig det tjänsten så det kommer vara riktig snällt av dig och hjälpa mig med det. hehe jag vill inte att du ska skriva det i din blogg jag skriv så till dig. Min flickvän kämpar som fan att bli känd genom blogg och hon förtjänar det eftersom hon är så fin och riktig bra flickvän och hon är den bästa flickvän som finns i världen. men men du får ha det så bra nu MVH Dino

 5. daniella says:

  du hejar säkert på dom där kråkorna.. >:O :@
  ASSYRISKA FF!!!!! <3
  syrianska hade tuuur, jävla domare va på dom där kråkornas sida -.- första målet va offside, de står på hemsidan och de sa dom till och med på TV. vi vann förra gången och vi kommer vinna nästa. AFF spelade bättre en SFC. synd fan att kråkorna gjorde mål sista minuterna… men matchen skulle sluta 2-2 🙂
  samma folk, men ASSYRISKA i mitt hjärta!! <3
  du håller på FC, och de är såååå dåliiigt!! -.-
  nästa match är väran hemma match och då ska vi ha världens bästa tifo 😉
  assyriska stavas med S. lär dig stava till ditt eget folk 😉

 6. daniella says:

  du hejar säkert på dom där kråkorna.. >:O :@
  ASSYRISKA FF!!!!! <3
  syrianska hade tuuur, jävla domare va på dom där kråkornas sida -.- första målet va offside, de står på hemsidan och de sa dom till och med på TV. vi vann förra gången och vi kommer vinna nästa. AFF spelade bättre en SFC. synd fan att kråkorna gjorde mål sista minuterna… men matchen skulle sluta 2-2 🙂
  samma folk, men ASSYRISKA i mitt hjärta!! <3
  du håller på FC, och de är såååå dåliiigt!! -.-
  nästa match är väran hemma match och då ska vi ha världens bästa tifo 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.