Alexandra nilsson Kissie har cancer

Alexandra nilsson Kissie har cancer:) ser iallafall ut så om vi kollar på håret som ligger på golvet haha. Jag vet att man inte skojar om sånt men tror även hon tycker det är kul. Vi tog ut hennes extensions idag och klippte topparna lite. Jag skulle även färgat hennes hår men hon hade myror i arslet och kunde inte sitta still så vi tar färgen nästa vecka. Kanske lika bra det för jag hade tänkt färga henne grönt idag och det hade nog inte vart en hit. Alexandras mamma var oxå hos oss idag och jag har fått en massa skvaller om miss Kissie som ni skulle älska haha. Jag kanske borde skvallra lite:) Nu är jag påväg till Saana på ansiktsbehandling och det var över 1månad sen jag var hos henne. Bild kommer upp om 1timma. Puss och kram så länge denna regniga fredag. Förresten vad ska ni göra ikväll.? Själv ska jag träna efter min skönhetsbehandling och sen träffa goda vänner för middag och filmkväll

PS jag har verkligen respekt för cancer då släktingar dött pga det och bekanta som klarat sig bra från den men jag menar inget illa och tycker vi människor ska kunna skoja om sånt och annat då vi inte menar illa, tycker bara att det är ok att våga säga saker men menar bara väl,,,,

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Alexandra nilsson Kissie har cancer

 1. vicki says:

  haha va dumt att ni skriver olika, du skriver att hon inte ska få färgat håret o hon skriver att hon ska de,…

 2. polkagris says:

  haha det var mycket hår! :O

  jag ska vara hemma och se på tv, datorn o självklart läsa bloggar haha..:P

  hoppas du får en fin kväll!!! 😀

 3. WANG says:

  Ã?H PLZ BERÃ?TTA SKVALLRET OM KISSIE 😀 OCH LÃ?GG UPP BILDER PÃ? HUR KISSIES OCH HENNES MAMMAS FRISYRER BLEV EFTER

 4. hmm.. says:

  Tycker faktiskt att du är lika respektlös som kissie när du också skriver att ”hon har cancer”.
  Fattar ni inte att folk kanske tar illa upp?
  Det är ingenting att skoja om, och även om du skriver: ”jag vet att man inte skojar om sånt”
  Varför skriver du ens det då?
  usch asså.. dom som verkligen har det på riktigt eller dom som känner folk som har/haft cancer, tror ni att dom tycker att det är så kul?!

 5. Bella says:

  Hejsan.. Jag gör mitt löshår själv, jag köper importhår för 300kr (100 nagelslingor, äkta remyhår) som jag sätter i själv med värmetång..

  När jag ska ta ut de så brukar jag få problem, jag brukar pilla bort keratinet med naglarna, eller dela slingan i två delar genom att dra åt varsitt håll ibland använder jag även nagellacksborttagning… Hur gjorde du för att få bort kissies slingor? Kram

 6. Annonym says:

  Vafan menar du om att ”jag vet att man inte ska skojja om sånt, mén kissie tyckte att det var kul” .. Tror du att jorden snurrar runt kissie eller vist det finns gränser och du gick just över den, min morsa dog i canser ditt freak!

 7. bajs says:

  e du dum i huvet hur tror du dom som känner ngn som har cancer känner?
  ” man ska inte skoja om sånt ” och bla bla bla
  dum e du !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.