Miss Universum Sweden 2010

nu lägger jag upp gårdagens bilder, måste göra det snabbt så det blir inte världens längsta text eftersom det är massa bilder från miss universum tävlingen… Vi hade verkligen skit kul i juryn men framförallt jag och mina härliga modeller festade alla tillsammans för första gången,,, Har festat med Izabelle och Michaela innan men vi har inte kört en krogrunda dom tre tillsammans med mig,,,

Michaela Savic. Andrea Mylander som är så vacker och Cecilia Ragnarsson

Andrea Myrander är även kund till mig och Filip

Filip , Pamela, Hanna och Bella mina frisörer som jobbar på Bobbyas hårstudio vällingby… grymt och härligt gäng,, tack och puss på er

Joanna med sina dansare, hon sjöng igår :-))

Joanna

Duktiga make up artister från makeup institute

Bobby Oduncu och Renate Cerljen miss universum sweden 2009, jag var där då hon vann last year….

Sara Shiva Sharif

Michaela Savic

Michaela Savic i bikini

 Ambassadeur

Bilderna är tagna från www.frontface.se fotade av Peter Ortvik

Här ser ni Bobby Oduncu posera med Michaela Savic framför bilden på oss

Jag poserar med snygga Natalie från www.frontface.se

Bobbys boys Alex och Martin

Bobbys girls with Bobbys biggest love

Ola från se och hör,, Bobby Oduncu, miss universum orge Beatrice Delås och Mr Norge Even Birkedal som oxå satt i juryn, Tobias Karlsson var oxå med….

Juryn

Samuel Gidlöf och Michaela Savic och yes ni ser rätt hahahah jag vann oxå en titel, enligt mig själv, var bara tvungen att testa kronan innan hon vann det

Mina älsklingar,,, Izabelle Thoren men min Samuel Gidlöf och Sofia Mattsson.. next picture Michaela, Bobby Oduncu miss universum sweden 2009 Renate Cerljen

Världsmästaren i boxning George Scott hjälpte juryn

Bobbys boys Martin Ekholm och Alexander Shirpey har stans hetaste kroppar, nästan som min hehe, kolla in Alex stålmannens blogg

Min fantastisk vackra modell Sofia Mattsson påminner lite om miss norge Beatrice Delås som satt med mig i Juryn

Samuel och Sofia var skit snygga ihop, kolla in deras ögon, snacka om att dom skulle få fina barn ihop

Bobby Oduncu hånglar med Renate Cerljen förra årets miss…..

snygga Even Birkedal representerar mr Norge, Michaela, Beatrice, Sofia, Martin, Izabelle och Alex

Sofia Mattsson, Bobby Oduncu & Izabelle Thorén

My babies

Bobby Oduncu

Sen gick vi en skön promenad till cafe opera, bilden är lånad från finest min favorit sida

Stureplan orienteringen var oxå i lördags, det var verkligen skit kul att se alla utklädda och på galet party humör

Stureplansorienteringen

 

8 tankar om “Miss Universum Sweden 2010

 1. Anna says:

  Hej!
  Jag funderar på att ringa och beställa tid hos dig. Jag funderar på att skaffa löshår, men i clips. Sliter det mycket på håret?Hjälper ni till med att färga och klippa det så att det ser bra ut?Och vad kostar det isåfall?Vill så gärna ha långt hår, tycker att det ser mer attraktivt ut:)ps. Vill att det ska se naturligt ut!

 2. Sandra says:

  Hej Bobby!
  JAg har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Eller jag vet att du kan svara för du verkar otroligt duktig, men hoppas att du kan ta dig tid till detta.

  JAg har långt hår och just nu snelugg som snart växt ut. Jag själv tycker att jag har stora kinder (runt ansikte) vilket jag inte alls vill framhäva snarare tona ner kinderna och göra mitt ansikte mer avlångt om du förstår hur jag menar. Jag vill båll amitt långa hår men kan jag klippa upp det i kanterna längst fram mot ansiktet eller hur ska jag göra, ha snelugg? hoppas du ha förslag på kanske en frisyr som passar mig..

 3. Julia says:

  HejHej, tänkte ställa en fråga som jag förhoppningsvis får svar på 🙂 Hur ska man göra om man vill gå från färgat brunt hår till blont hår? Ska man slinga stegvis eller ska man göra avfärgning först? Tack på förhand

  • Bobby says:

   du måste bleka massa slingor och avfärga resten i schamponeringer samma dag sen tona nåt kallt efteråt men alla frisörer är inte duktiga på det så kom till oss om du bor i sthlm!?!?
   gör inte själv bara hehehe krammmmmmmmmm

 4. Melinda Jolie says:

  Bobby tu es incroyable est je t’aime… haha visste inte heller att du hade en blogg tills en vän visade mig den sen är jag med på en av bilderna med Georgii=) hehe
  hört att du är duktig och när tiden finns kommer jag till din saloon. Bisous bisous le beau prince

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.