Fixar håret på miss Universum Swede

Fixar håret på miss Universum Sweden just nu på ambassadör. Mina kollegor är kvar på plats medans jag åker hem för att ta på mig en skjorta och kavaj. Ska verkligen bli skit kul att kora nya miss Sweden och det är många snygga tjejer. Jag har redan fota massor så ni kommer att gilla lika in på bloggen senare. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Fixar håret på miss Universum Swede

  1. Mike says:

    bobby du är en kul prick som vill synas och tjäna pengar och visa dina muskler. Det tar ett tag att förstå och älska sig själv det du söker finns bara i dig själv hoppas du når dit en dag.

  2. Linda says:

    Jag har en fråga till dig. Min störta dröm är att bli make up artist! / hår stylist.
    Tyvärr finns det bara privatskolor och inga som tar csn stöd. Vad gör man ? btw älskar din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.