Favorittjejen behöver lägenhet!

min favorittjej Nadia Sparr som jag har jobbat med i snart 3 år behöver någonstans att bo snart! hon hade kunnat bo hos mig ett tag såklart, men hon hade nog inte stått ut med mina sena nätter hahah.. hade varit skönt iofs för då hade hon lagat massa mat åt mig 🙂

Nadia är en riktigt söt och skötsam tjej, så om ni har en ledig lägenhet eller rum någonstans i Stockholm så hör av er så fort som möjligt till salongen på 08 406 01 81, kommentera på inlägget eller skriv till infomailen, info@bobbysharstudio.se.. hyran, ytan och läget spelar såklart roll, men allt är av intresse! hon kan flytta in närsomhelst 🙂

här ifrån karlstad förra helgen 🙂

2 tankar om “Favorittjejen behöver lägenhet!

  1. therese says:

    1.a i alvik 20 kvm. hyra 2000 plus el och bredband ca. 600. hon kan ta den ett år om jag får klippning 1 gång mån. färg varannan. intresserad. kontakta på mejl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.