Jag vill bli känd, fixa Lindas nr

Detta skrev en kille till mig…..

 

tja läget? 

hur mycke vill du ha för att göra mig känd på nåt sätt så man tjänar bra med pengar. du har ju en massa kontakter så kan du inte hjälpa mig med de är du snäll. om inte du kan de så kan du be linda att ta kontakt med mig. via mobilen eller på msn om du kunde ge henne min msn. mitt nummer är 0736811….. snälla fixa det Bobby

marco

hahahahahah vad är det för fel på vissa!?! denna kille verkar snäll då han skrivit innan men ibland får jag konstiga meddelanden som denna och ännu värre,,, vissa tror att jag vill hänga med dom bara för att dom vill det, senast för 2dar sen så tränger sig en kille på gymen inpå mig och vill bli bästis för han ville ha nr och tjatade om vi inte kan gå ut nångång och snälla hör av dig så hittar vi på nåt mm mm mm tex jag bryr mig inte om att du är känd,,, jäsp säger jag bara för allt handlade om min kändisstatus.. ja ja ett gott råd till vissa är att backa 2steg och låt mig ta första stegen, inte att prata för jag gillar när människor jag inte känner kommer fram och hälsar eller ger mig beröm hehe men försöka inte att äta upp hela armen då ni knappt fått mitt lillfinger….

3 tankar om “Jag vill bli känd, fixa Lindas nr

  1. bobo says:

    hergud aså bobby du tror du är känd hahaha så roligt du ä aså du är inte alls känd bara du ska vet du är en kille som kliper hår så det är inte så hellea värden känner dig aså om man säger man är kännd då beckham brad pitt dom är kända aså inte du och slua va så kaxi den kille har frågat fint inte ful aså du tror du är nånting elle du är bara en kille lever som dom andra bara du gör rekalm hör håt masa skitt och en sak till du är ingeting bobby okej ingeting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.