Jag ska bli filmstjärna

Här kommer lite sköna bilder från min dag idag….

Började min underbara dag med att akupunktur och sjukgymnast hos super duktiga Roja på sveavägen och idag så låg jag verkligen still som hon ville och guess what hehe jag somnade… riktigt skönt…..

Sen efter det så träffade jag två sköna killar som producerar film och guess what again, dom vill att jag medverkar i en film :-)) Kan inte berätta så mycket ännu men lägger upp en bild från mötet på hotel angleis

ni får veta mera om filmen senare men det är flera grymma skådisar och sköna människor som är med… Kul va!?!?

Jag träffade mina favorit killar Danny Saucedo och Mattias Andreasson på stan en stund och njöt av solen

Kolla in vilken snygg trekant :-)) bara snygg Erik som saknades. Jag älskar verkligen killarna, dom är sjukt fina och underbara

Självklart kom även min allra favorit kille oxå, min egna stålmannen ALEXANDER SHIRPEY….. Han hängde med mig till jobbet när killarna gick hem….

Massa studenter som skrek BOOOBBBBBBYYYYYYY we love u hehehehe

Dom skrev vi älskar din hårspray den är bäst, sen tyckte jag det var kul att fota bilen som promotar strippklubbarna

Sebastian har inte klippt sig sen 1999, alltså 11år sen…. Hans tjej skickade honom till mig och det var nog det bästa han gjort på länge

Zubeyde Simsek vill sno hans hår till extenssions men han skulle skänka det till barn som fått cancer och det är verkligen en god gärning, Zubeyde hade plötsligt cancer hahahahahah hon är bara bäst och såååå kul

Kolla vilken fantastiskt fint hår han hade men det passar bättre på nån annan hehe

Vad tycker ni??? alltså han vart skit snygg, kolla in ansikts dragen som kom fram,,,,, wow säger jag bara

Efter jobbet så träffade jag upp Natasha sthlm och hennes härliga frisörer, vi hade det skit skoj och skrattade massor… puss på er hela gänget

Efter det så drog jag till gymet ca 21.30 och tränade medans dom drack massa rose men jag ska inte slarva så mycket just nu utan sköter kosten och träningen någorlunda…  Jag fick hemma lagad mat efter träningen av mr hemlig :-))

ska passa på att önska er alla en skön godnatt för det ska jag ha. Hörs imorgon då jag ska ha skoj men missa inte lördagen för då är det miss universum finalen och jag är jury samt tar hand om håret på tjejerna,,, krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm BOBBY ODUNCU

10 tankar om “Jag ska bli filmstjärna

 1. Malin says:

  Jag saknar Erik på kortena där med matte och danny, det är Erik som gör att korten blir fina <3

  • Ninnie says:

   ha hahahaha! Näääää! Det är DANNY som gör bilderna fett HETA och fiiina!
   Bara kolla in honom där på andra bilden, ”Trekanten”! Så fruktansvärt snygg han är!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.