äcklig gubbe försökte mörda mig inatt. jag vaknade kl 06 av att jag nästan vart mördad av en man i mina drömmar. Jag fattar inte varför jag skulle hoppa in i hans bil. Jag bar en tung väska som vanligt och fick frågan om jag behöver åka nånstans. jag skulle bara 3kvarter bort men orkade inte bära min väska så jag hoppade in i bilen för han såg snäll och gammal ut. Det lustiga var att fram sätet inte gick att använda. han själv satt längst bak för det var en kombi och jag satte mig i mitten. På nåt konstigt sätt så styrde han bilen där bakifrån. när jag bad honom svänga höger in på hagagatan så svänger han vänster för att han säger att han inte hörde och plötsligt skulle köra in i ett garage för att vända där inne men då fick jag panik och försökte öppna dörren för att hoppa ut ur bilen men allt gick plötsligt i slowmotion och ni vet när man inte kan röra sig. jag lyckades ta mig ut men i samma veva så skär han mig i halsen med en kniv från baksätet.

jag vaknade skräckslagen för i samma sekund fick jag en flash att jag läst om denna läskiga man att han torterar sina offer i detta garage och utsatte dom för det mest obehagliga sakerna som finns tills dom dör. detta gjorde att jag inte kunde sova om alls sen kl 6 så jag tror att jag gåt ut en morgon promenad utan frukost för att bränna lite. sen ska jag på sjukgymnast igen.

Kram Bobby Oduncu

6 tankar om “

 1. Carola says:

  hej bobby! vilka hemska drömmar du har!jag kan känna ändå att om är väääldigt härliga, coz jag vet att när jag vaknar så är allting över och jag lever mitt lyckliga lilla liv igen 🙂
  Ha en bra dag!! Kram Carola

 2. xxx says:

  hej boby..jag är med 80 % chans en av de nya deltagarna i PH och har ett förslag till dig.
  har ud någpn mailadress dit man kan skriva där inte alla andra kan se…keep up the good work..

 3. Armina says:

  Hej Bobby!
  Läste precis intervjun du och dina modeller hade med spotlife. Måste bara säga att det framstår som om din ”jakt” på nya modeller till din reklam var en enda stor bluff.. Du kände redan alla sen tidigare ju. Var de då lönt och be tjejer skicka in bilder och info till dig. Kommentera gärna

  • Bobby says:

   det var absolut ingen bluff, orka med sånt utan jag hittade inte det jag sökte, jag hade många vänner och bekanta som ville bli mina modeller och självklart ringde jag dessa tjejer då jag inte hittade det jag sökte…..
   så svar yes jag kände dessa tjejer och det var mitt beslut att ta med dom,,,, kram på dig

   • Armina says:

    Tack för svaret! Många undrade säkert, så de va snällt av dig att ta dig tid o svara. Kram 🙂

 4. random teenager boy says:

  Väskan är en tung börda du bär på har det hänt nåt sistone?
  En varning ett tecken se till och lösa dina problem och försök att få bort oron inom dig… annars kan du se till att sova normalt och inte läsa för läskiga saker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.