Vackra Izabelle & snygga Jan

Vackra Izabelle & snygga Jan var hos mig idag. Jan Rus heter Snyggingen på bilden och det var han som filmade min nya reklamfilm som ni snart kommer att få se på tv. Min baby Izabelle minns ni väl från min första reklamfilm. Hon är även med i den nya som ni kommer att älska. Min nya reklam är verkligen skit snygg och tjejerna i den är riktiga Bobby tjejer. Jag kommer att lägga upp i dagarna en 3minuters film där ni får följa mig bakom kulisserna. Jag tränar nu förresten så borde inte leka med min telefon för personalen på sats odenplan tycker att jag pratar och leker mera med min kära telefon än träna och det är nästan samt men jag tränar ändå minst 1timma varje dag och ibland 2timmar. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Vackra Izabelle & snygga Jan

  1. Therese says:

    Hej Boddy. Jag testade ditt Shampoo för första gången idag. Jag tycker det är skitbra och jag ska defenitivt fortsätta att köpa det =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.