Snygga fotbollskillar på gymet.

Snygga fotbollskillar på gymet. Kolla in dessa två killarna. Det är helt sjukt men dom är verkligen atletiskt tränade och bara 16år gamla. Bägge ska flytta till Usa och plugga efter sommaren och spela amerikansk fotboll. Inte illa att vara 16år och ev bli proffs spelare om några år. Bägge är singlar ifall ni småtjejer gillar dom. Självklart hittar ni dom på Facebook:)

Jag blir imponerad av att unga tränar så pass bra men det är nästan gränsfall för att börja gyma och det sa jag till dom hehe men hellre träna och vara sportig än inte träna alls och leva osunt…

Sen måste jag bara berätta att jag fick en bild på snyggingen Danny Saucedo från EMD skickat till mig nyss av honom där han visar upp sina sixpacks och det är sjukt snygg, ni skulle trilla baklänges om ni såg den :-))

Han ville inte att jag lägger upp den men lovar att jag visar nån porrig bild på honom längre fram…

Isaac Sennerholt och Erik

http://www.facebook.com/isaac.sennerholt

9 tankar om “Snygga fotbollskillar på gymet.

  1. felicia rullander says:

    hej bobby! 🙂 Vad var det för tabletter du pratade om på bella&tyra show som hjälpte håret att växa fortare? och vilka rekomenderar du :)?

  2. Mikaela says:

    Erik är en av de bästa grabbarna så där gjorde du helt rätt. Synd bara att han ska åka i väg till USA. Han går i min klass just nu och jag kommer verkligen sakna honom ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.