Söndag mys med ALEX och NADJA

Idag söndag har vart en fantastisk dag då jag sovit till 13,00 och bara vilar tills kl vart 15, 00 sen tog en promenad med kaffe och vidare till gymet där jag träffade mina älsklingar Alexander Shirpey och Nadja Sparr… Vi tränade bröst, armar och tricept och efter det så tog vi 1timmas promenad från Odenplan till kungsholmen, fridhemsplan och gick längst vattnet…

Här går vi på kungsholms bron… kolla vädret och utsikten 😉

Alex ville fota mig i profil och säger du är ju snygg i profil haha det lät som om jag inte är snygg framifrån hahhahaha

Stålmannen Alexander Shirpey

Kolla vad jag hittade på gatan, en jätte söt lite fågen unge som hade skadat sig och stackarn kunde inte flyga. Han eller hon hoppade in mot en fönster och kom inte upp alls sen så var det mitt i trafiken…

Kolla söta fågelungen… jag tog honom i en tidning och lämnade honom i gräsmattan så han inte skadar sig….

Efter våran härliga promenad så gick vi tillbaks till gymet för att hämta våra tränings väskor som vi lämnade kvar.. Vi gick hem till mig och underbara Nadia Sparr lagade middag till oss och det vart super gott…

Lax med sallad och rödbetor… Laxen marinerades verkligen god så jag och Alex åt lite för mycket hehe som vanligt i mitt fall, nu känns det som om vi vill spy hehe inte för att vi gör det 🙂

Jag berättade nyss för dom hur man kan spy på beställning hehe inte för att jag ska skriva det här på bloggen och ge alla tjejer anorexia/bullemi hehe utan jag kan bara mycket och många saker men det betyder inte att jag tycker det är ok med sånt men klart det är bra att vara så kunnig som jag är inom många områden…

Nu ska vi kolla på film men hörs senare stor kram från oss alla kysssssssssssss BOBBY ODUNCU

2 tankar om “Söndag mys med ALEX och NADJA

  1. Johanna says:

    Hej Bobby! Jag har ett problem. Jag är blond i mig själv men har under det senaste året varit brunhårig. det har varit jobbigt för jag har fått rött/oranget/grönt hår under den perioden. (hos frisörer) Nu tar jag studenten om 2 veckor och jag vill jätte gärna få en fin blond färg tills dess. Just nu är jag inte så mökrbrun men jag har ganska mycket oranget/rött i håret med lite ljusare slingor här och var. Skulle jag kunna gå till en frisören och bli blond direkt? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.