Snart Framme i Karlstad:) nu har vi

Snart Framme i Karlstad:) nu har vi suttit i bilen i snart två timmar och börjar att få myror i rumpan. Till er alla som bor i Karlstad så hoppas jag på att ni kommer förbi ica kvantum välsviken. Vi är där idag mellan 15-19. Kommer att ge tips och råd till er alla och även styla er snygga inför helgen om ni vill. Självklart får ni även min spray och läppbalsam ifall ni handlar nåt av mig. Imorgon är vi även på ica maxi Bergvik från kl 11-17:) samma sak gäller där. Jag och mina kollegor ser verkligen framemot att träffa er härliga Karlstad borna. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Snart Framme i Karlstad:) nu har vi

  1. jockeHAMMAR says:

    Samuel tipsade mig precis om att du skulle vara på Bergvik imorrn, så vi ses där! Jag är väldigt nyfiken på dina produkter och stylingtips 🙂

  2. maria says:

    hejhej Bobby hade tänkt prova ditt shampoo. då jag har blekt och färgat håret väldigt mycket. Funkar dit shampoo då?, Funderar på att gå iväg och köpa det imorgon =)

  3. A says:

    Hej Bobby, jag tänkte bara fråga om man vill bli ljushårigare nu till sommarn och man är tonad brunett för tillfället (min ordinarie färg är blond/guld/orange), vilket är det bästa sättet? avtoning? slinga? tackar för svar 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.