Linda Rosing och Bobby Oduncu är snart lika

Linda Rosing och Bobby Oduncu är snart lika snygga som vi var 2008:) iallafall jag hehe. Linda är där snart iallafall och hon kommer att vara så fin i bröllopsklänningen. Jag längtar till hon och Peter gifter sig. Jag är på mingel nu men mera bilder kommer sen puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “Linda Rosing och Bobby Oduncu är snart lika

 1. Cilla says:

  Heej hur går det med Neulash tävlingen? Jag går in på din blogg varje dag (för att den är bra också:).) men också för att se om du lottat ut vinnarna än 🙂 skulle verkligen vilja vinna för jag har inte råd till en neulash. Förövrigt så var du superbra i B&T show, verkligen jättebra :)Du verkar så himla härlig och älskar din omtänksamhet 🙂

 2. Nicole says:

  Undrar om du har hört talas om Sesa oil, en hårolja från Indien som ska göra så att håret växer några centimeter extra per månad, blir starkare och minskar håravfall osv….Vad tror du om det? Min mamma är ifrån Indien och jag har det hemma, ville höra om du tror att det är bra. 🙂

 3. amanda says:

  Söta ni är, verkligen! Men jag måste säga att Linda har förändrats och blivit helt jävla vacker! (ursäkta språket) 😀

 4. Karolina says:

  Tycker Linda är vackrare än någonsin, det är nästan så att man kan inte släppa blicken=)
  Det märks att hon mår bra och hjärtliga gratulationer till henne och Peter som ska snart gifta sig.
  Har verkligen ändrat min uppfattning om henne och det är jag glad för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.