Kolla in magen

Heyyyy lovley blogg 🙂 snart Ă€r det lĂ€ggdax för imorgon bitti ska jag upp tidigt för att fĂ€rga hĂ„ret pĂ„ min goda vĂ€n Linda och sen min kusin Teodora och ja listan e lĂ„ng men kunder imorgon…..

Men innan jag lÀgger mig sÄ delar jag sjÀlvklar med mig lite bilder frÄn idag

HĂ€r kan ni se lite akupunktur nĂ€lar i mina axlar och armar… hade Ă€ven strömplattor pĂ„ ryggen… hon finns pĂ„ sveavĂ€gen 110  08-6120130

Kolla in mina fylliga fransar som jag fĂ„tt av att anvĂ€nda neulash…. den funkar sjukt bra , finns att köpa hos mig pĂ„ salongen

Michaela Loverfeldt Ă€r bara 18Ă„r och praktiserade hos mig pĂ„ BobbyshĂ„rstudio i vĂ€llingy, hon blir snart frisör.. Idag vart hon blond igen, hon vart brunblond för nĂ„gra mĂ„nader sen men passar bĂ€ttre som blondin 🙂 senare trĂ€nade vi ihop lite och kolla in hennes kropp

Helt sjukt men hon har en Bobby mage ju heheheh, jag tycker det Ă€r snyggt för med klĂ€der ser det inte lika muskligt ut fast hon har bra gener som jag har…

Min sköna vĂ€n Alexander PĂ€rleros trĂ€nade oxĂ„ idag och kolla in hans hunkiga kropp…..

Sen efter 1timmas trÀning sÄ gick jag pÄ bandet med Alex som oxÄ Àr frisör och sÄ snÀll kille, vi snackade massa skit tilld desperatehousewifes började för du gick jag ytterligare 1timma pÄ bandet och brÀnnde lite fett, jag vÀger nu 73kg,i vintras 78 men klar muskler oxÄ hehe men gÄtt ner ca 3kg i fett, min snygga rumpa börjar bli mindre sÄ jag mÄste trÀna den Ànnu mera nu hehehhe

ok sov sÄ gott kÀra bloggen och alla mina lÀsare puss Ä kram BOBBY ODUNCU

9 tankar om “Kolla in magen

 1. Isabelle says:

  Hejj, du sa pÄ bella,tyra show att du kunde lÀgga upp en video pÄ din blogg dÀr du visar hur man lockar hÄret bra.
  Jag skulle bli jĂ€tte glad om du kunde visa med en locktĂ„ng(tex, babyliss iCurl) och en plattĂ„ng 😀
  Tack / isabelle

 2. masi says:

  hej!
  undrar om va neulash kostar i din salong ?fĂ„r man rabbat pĂ„ det ifall man kommer till dig för Ă„ köpa det?:D 😛
  Pusss

  • Bobby says:

   DEN LILLA KOSTAR 895kr stora 1595 kr,,, hehe det Àr priset, finns bara pÄ 4stÀllen i stockholm,, kom förbi mig

 3. tory says:

  Kan du inte komma igĂ„ng med lite trĂ€ningstips och fram för allt kost..och inte bara vad uppradat utan Ă€ven hur man kan tillaga det….hur bör man Ă€ta under en dag..vill verkligen komma igĂ„ng med min trĂ€ning,, eller trĂ€nar rĂ€rtt effektivt men vet att jag Ă€ter fel och har inte ekonomin att gĂ„ till en personlig trĂ€nare…du kanske kan sponsra mig..nej men skĂ€mt Ă„sido…trĂ€nings och kosttips skulle vara uppskattat..ciao

  • Bobby says:

   yes trÀnar pÄ sats odenplan,, alla som vill ha trÀnings tips googla alexander shirpeys blogg sÄ kommer ni till hans trÀnings blogg, dÀr finns alla tips

 4. clara says:

  Hej Bobby! 😀 jo jag har en liten fundering. Skulle vara jÀtte givande om du skulle kunna ge bÄde mat-tips och hur man ska trÀna för bÀsta resultat om man vill typ gÄ ner nÄgra kilo plus fÄ lite fastare muskler. Ja menar vilka maskiner man ska anvÀnda pÄ gymet och hur lÄngt man ska gÄ/springa varje dag eller hur mÄnga dagar och ja du fattar.. KÀnns som du har lite koll 🙂 gud vad jag Àlskar allt som har med frisyrer att göra. FÀrga speciellt 😉 tycker om din blogg och sÄg dig pÄ bellatyra show ocksÄ, ja tycker du verkar oerhört varm och trevlig som mÀnniska. Ã?rlig 🙂 Ä sÄnt tycker vi om 😀 😀 haha.. Massa kramar frÄn clara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.