Myou nyttig söndags dipp:)

Här kan ni se lite nyttiga dipp som jag gjorde på lätt kessella 1%fett istället för graddfil, kessellan är så nyttig och fylld med bara proteiner men blanda ca 1/2 deceliter vatten så det inte blir för tjock… Självklart använde jag chipsdipp påsarna till….

Jag åt massa morötter och gurka till istället för chips men smakade 2chips bitar, chipsen var inte till mig utan den är min vän upp, sominte vill att jag skriver namnet på hehe lite löjligt då vi haft nåt ihop i flera år men idag var han val grinig eller nåt, jag frågade inte specifikt varför, antar att nån mes han känner inte gillar att se honom på min blogg elkler så har han bara mens humör 🙂 Det hade han inte igår efter att han vart ute och sen sov vi ihop hehe men killar kan oxå vara griniga ibland, men tillbaks till min nyttiga dipp, till den blir det att vi ska se  en  film som heter THE BOX , det är tydligen en bra rysare med toppen betyg och reggiserad av Donnie Darko och huvudrollen spelas av vackra och duktiga skådespelerskan CAMERON DIAZ.

Ska väl pasa på att önska alla en godnatt och sorry för att jag inte orkade blogga nåt under dagen men jag var med denna underbara person som bara har mens idag och då var det skönt att slippa bloggen och datorn.. godnatt kram Bobby

5 tankar om “Myou nyttig söndags dipp:)

    • Alex says:

      Nej, The Box var dålig. Började okej, men blev bara sämre och sämre och var skitkonstig. Nej, usch. Dålig! Se inte den!

  1. André E says:

    Tjena Bobby! Hoppas läget är nice i Sthlm 😉 Härligt väder här i Svea iaf ^^

    En fråga, använder du någon tillskott när du tränar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.