Titti och Erik på RixFM var hur gulliga som helst

Titti och Erik på RixFM var hur gulliga som helst. Jag vart kär i dom hehe:) jag klippte Erik wedberg i direktsändning och vi satt utomhus ute på takterassen och sände direkt därifrån. Solen sken och allt kändes underbart. Jag skulle vilja vara med varje fredag hehe och prata massa skoj. Jag älskar verkligen att göra radio. Erik fick en riktigt skön trendig sommar frisyr. Mer bilder på Titti Schultz kommer upp imorgon men kolla in bloggen lite senare då jag ska på grillparty med jobbet och efter det ska jag på Rixfm festivalen som är på kungsträdgården:) kommer att vara massa fjortisar där hehe. Självklart ska vi på café opera allihopa på efterfesten sen. Puss från en go och gla Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Titti och Erik på RixFM var hur gulliga som helst

 1. Linnea says:

  Hej Bobby, jag har två frågor som jag verkligen hoppas att du kan svara på!

  1. Jag har blonderat mitt hår sen jag gick i femman, och har haft vittblont sen dess, och har haft ganska slitet hår. Men färgade inte på håret på drygt ett halvår, sen för ett tag sen färgade jag håret brunt, och efter det så har jag tappat massvis med hår, och tappar håret hela tiden. Oftast när håret är blött. Vad kan jag göra åt det? Jag börjar verkligen bli jätteorolig.

  2. Jag har gått upp väldigt mycket i vikt det senaste året, och vill gå ner ungefär 20 kilo. Och har märkt att ”äta fem gånger om dagen” inte fungerar. Vad ska jag kunna göra för att få snabbast resultat? Vad ska jag äta och vad och hur ofta ska jag träna?

  Tacksam för svar!

 2. Anneli says:

  Ville bara säga att du verkar va en sÃ¥ himla go o gullig kille. Ã?kta o bjuder pÃ¥ dig själv. Keep it up! 🙂

 3. raia says:

  Hej! Jag skulle ha en fråga, jag har skaffat en platttång som fungerar med infrarödnågonting, den fungerar jättebra och den är super! Men, de sa i butiken att den skyddar håret och skadar inte alls såsom vanliga plattånger, är det sant eller falskt?
  Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.