Kolla in snyggingen Katarina och TyraBellashow

Fan vilken stressig dag jag haft idag, det var sjukt varmt på salongen och den kändes som om hjärnan bara stod still hehe. Kolla in va snygg min fina vän Katarina Wigander vart i håret efter mina magiska fingrar

Här kan ni se henne före med en brun/röd färg som hon hade i håret. Alltså hon är verkligen snygg i allt men vi ville få en mer sommar look och ingen är bättre än jag på att göra makeover med färg

Det jag gjorde var att bleka sjukt mycker slingor i 3olika styrkor för att få dom jämna och efter det så avfärgade resten av det röda sen smackade på en toning från wella , blandade 4olika färger i samma skål och här ser ni när vi sitter utanför för att vädra lite

Kolla in va snyggt och naturlig det vart och allt är hennes egna hår. Jag ville först ha henne som min modell men hon är redan ansiktet utåt för bubbleroom reklamen som går på tv, även modell för annat. Jag träffade vackra Katarina Wigander 2003, hon vart fröken Sverige 2004 och då super blonderade jag henne inför miss universum 🙂

Påminner inte hon och Kenza om varandra på denna bild?? jag tycker dom är skit lika hehe, kanske för att bägge är skit snygga och har samma frisör 🙂

Efter detta så drog jag till www.nyheter24.se där Bella och Tyra här sin show. Jag och Gabriella var kvällens gäster, jag satt i soffan och svarade på lite roliga frågor medans vackra Gabriella stod i studion och sminkade.. Det var verkligen skit kul att vara med och det snackades massa hårm hud,sol,smink,skvaller,sex, mat,kändisar, blondiner, bimbos, stora bröst haha ja ni fattar och ändå känner jag att jag inte fick med nånting hehe, vill vara med igen och hinna mera snack om mode och ännu mera privata saker

Snyggingarna Tyra Bobby Nadja Bella och Gabriella

Nadja kom dit och fixade håret på tjejen som Gabriella sminkade inne i studion

5 tankar om “Kolla in snyggingen Katarina och TyraBellashow

 1. Charlotte says:

  skit snygg färg! Jag går forfrande i frisörskolan men slutar nu till sommaren. Jag skulle jätte gärna vilja veta vad du hade för recept till blandningen ? 🙂

 2. Nina says:

  Hej Bobby,

  Kan inte du berätta hur det var att gå ut med att du var gay för din familj? Vore spännande och veta.

  ha en go dag!

 3. heej! says:

  Hej! Jag skulle vilja veta, hur mycket det kostar att färga håret hos dig.. om man aldrig färgat håret förut och vill ha några nyanser ljusare, är brunett! tack så mycket!

 4. Angelica says:

  hahahh Det var det första jag tänkte på med at hon var lik kenza. Tänk om man hade haft sådär fint hår och inte ett råttbo till krås 🙂 heheh

  krääm

 5. Sara says:

  Du har helt rätt! De borde bjuda in dig igen. Det kändes som att du hade så mycket att berätta men att du inte fick det. Eftersnacket kändes alldeles för kort. Bella hade brottom.
  Jag måste bara tillägga att jag tycker du är otroligt charmig. Gillar att du bjuder på dig själv och är ”oblyg”! Tummen upp, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.