Missa inte BellaTyrashow ikväll då

Missa inte BellaTyrashow ikväll då jag ska vara gäst kl 21:) här hittade jag en bild från förra pride på mig Bella och Mirza. Fan va kul vi hade och ännu roligare blir det nog i år oxå. I love pride:) nu jobbar jag därför jag inte Bloggar så mycket. Sorry men mart bli bättre som innan. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Missa inte BellaTyrashow ikväll då

 1. ellen says:

  Bobby, jag har en fråga och hoppas du svarar på den!
  Du sa i BT show att man inte ska sova med blött hår.
  Men nu är det såhär att jag har långt och tjockt hår, som det tar minst tre timmar att torka, så om jag duschar runt åtta måste jag vara uppe hela natten så det ska torka. och om jag fönar mitt hår blir det jättekonstigt dagen efter, det blir stelt/slitet och ännu mer ner plattat än vad det redan är. Hur ska jag göra?
  Tack för svar! och en superblogg!
  kram

 2. rebecca says:

  Hej bobby! är verkligen tacksam om du försöker svara på min fråga.. Efsm jag lät bli att borsta håret under en tid så har det nu samlats en klump på sidan av huvudet där det blivit massa knutar och en stooor tova, tips på hur jag får ut det? ska det vara blött medans? inpackning? har försökt borsta och det ger resultat men det gör svinont. jag vägrar raka av skiten.. mejla mig gärna om du inte kan svara i kommentarsfältet eller i ett inlägg. kram puss / rebecca

 3. Rebecka Hoffman says:

  Hmm.. Efter pogrammet så fick jag lite intrycket av att du gillar att klippa ”normala svenssons” om du förstår vad jag menar. Jag förstår att du har kommit långt inom frisör yrket och självklart så förtjänar du att kalla dig själv Kändis frisör. Min fråga är bara om du tycker det är roligare att klippa ”kändisar” framför vanligt folk? Kram Rebecka

 4. lindasavci@hotmaill.com says:

  Hej bobby jag skrev till dig tidigare men jag fick inget svar:/ Eftersom du är en känd och bra frisör så kände jag att jag borde fråga dig en fråga jag har velat ha svar på men ingen har gett mig ett bra svar..

  Hur tror du att frisör yrket kommer att utvecklas i framtiden?

  allså Nya utvecklingar, färg? servic? priser? Opprationer allttt möjligt . tacksam för svar och helst att du svarar på min hotmail Lindasavci@hotmail.com

 5. Johanna says:

  Hej! Jag måste bara säga att jag verkligen älskade dig i Bella & Tyra Show, du var helt grym! Du verkar så himla skön men ändå seriös på något sätt, har faktiskt tvivlat lite på om du är bra eller inte och tänkt att du bara är känd för att bloggare skriver om dig, men nu ska jag springa till affären redan imorgon och köpa dina produkter. Jag är helsåld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.