Jag vart sminkad på makeupstore av

Jag vart sminkad på makeupstore av duktiga Lina inför en plåtning som jag gjorde idag tillsammans med Blondinbella och några till sköna tjejer. Bilderna på oss kommer upp ikväll då jag laddat mer dom i min dator. För nu går jag på bandet och bränner lite fett, inte för jag har massor att bränna men ca 2kg ska bort. Visar även heta bilder på lättklädd Bobby och lite snygga smycken som butiken Vi var på hade. Vilken butik det är får ni veta senare. En härlig kram från en genomsvettig mr Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Jag vart sminkad på makeupstore av

 1. nenta says:

  heej duu!! skulle du snälla vilja tippsa om någon bra rundborste man kan använda för extremt långt hår ?? vilket märke? brukar föna mitt hår rakt..är tacksam för svar! och vilken storlek på runda borsten

  • Bobby says:

   ring imorgon till salongen 08-4060181 och fråga vilka rundborstar vi använder,,, har en jätte stor som jag tycker är bäst men zubeyde har oxå bra påp salongen krammmmmmmm

   • nenta G says:

    men jag boor suuuper långt bort i från sthlm för att ringa 🙁 såå pleaseee hehe vore snällt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.