Snyggingen Danny Saucedo åt en nyttig

Snyggingen Danny Saucedo åt en nyttiga tallrik idag på hotel Anglais. Själv hade jag ett lunchmöte där men jag åt inte potatisen eller Fjäsk som Danny tog på sin tallrik hehe han hade även lite pålägg som var icke nyttigt men ändå inte smör. Han är ju så snygg redan i kroppen. Både han och matte börjar bli värsta hunkarna, Erik har oxå börjat träna lite nu. Nice i like it, det gör säker alla ni tjejer oxå hehe. Puss Bobby Oduncu

Coola killarna med Carrera solglasögon från Focus på drottninggatan

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Snyggingen Danny Saucedo åt en nyttig

  1. Victoria says:

    Underbara snygga Danny Saucedo!
    Du Bobby oxå förstås men alltså Danny är ju no. 1 i Sverige!
    (okey du är no. 2 då, haha)
    Dags för en liten klippning på snygg-Danny snart tror jag. Kom ihåg älsklings-Bobby vad många av oss sagt; VANILLA ICE igen på Danny, kort snygg frilla men INGEN SNAGGNING. Kommer du ihåg va sjukt snygg frilla han hade på Mello förra året? Såå vill nog många av oss se honom igen! Puss<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.