Jag var i studion med Chabbe idag o

Jag var i studion med Chabbe idag och vi spelade in rösten till mina nya reklamfilmer som kommer ut snart. Jag passade även på att spela in en liten Låt som ni kanske får höra snart. Vad tror ni om att jag ska bli artist.?.? Det vore väl nåt:) or not.? Haha. Den som väntar på nåt gott. Ni har bara sett en liten del av mig och tror mig, det finns mycket Bobby att ge till Svenska folket. Finns bara en Bobby i Sverige och det är jag:) efter mina möten, inspelningar och intervju så la jag mig i parken men dom bilderna kommer upp när jag sitter hemma vid datorn. Nu är jag på gymet och svettas på bandet samt kollar på hollywoodfruar:) hörs om 1timma prick. Sweet kiss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.