Grattis Nadia på 22års dagen och lycka till Andre i New York

Nu sitter jag framför datorn och bloggar lite hehe fast det kanske ni fattar eftersom jag skriver ju här 🙂 Ska lägga upp dagens bilder och gårdagens bilder oxå så jag hinner kolla på filmen som jag och Samuel hyrde, det vart en skräckis, Fredag den 13e… Den senaste av dom och jag hoppas på att den är bra…. Love skräckfilmer, speciellt då dom är riktigt läskiga så jag sitter ihop i soffan och nästan glömmer att andas av spänning… Gillar ni oxå skräck eller vad har ni för filmsmak??

Här står mina härliga tjejer från salongen, Sabina min föredetta elev, nu junior stylist och med min favorit-tjej adja Sparr som fyller 22år idag,,, GRATISSSSSS BABY 🙂 det värsta är att igår så påminnde hon mig om födelsedagen och när vi talade idag så glömde jag hehe guldfiskminnet är ju inte nåt nytt för mig men det är bra att nära och kära vet om det för ingen kan bli sur då 🙂 adja var oxå min eler för några år sen men vart annställd direkt av mig då hon var bäst i klassen…

Andre är oxå min elev som just blivit klar med utbildningen och ska flytta till New York imorgon för att han fått jobb på en salong i Manhattan,,,, fan va kul för honom, vi låg i solen och jag gav honom lite tipt om branchen som frisör men framförallt om det tuffa livet som väntar där borta. Han kommer att ha mer än kul, tänk er en storstad med massa härligheter och inte vilket stad som helst utan NY.. Kolla in Andres blogg där han skriver om sitt liv som elen, nybliven frisör, och snart gay i NEW YORK hahahahahah… Han är ju nysingel efter några års förhållande med sin fina kille Jesper och då finns det väl inget bättre än sex in the city :-)NY

Oj oj oj nu börjar det hetta till 🙂 Jag och sexiga Natacha kan inte låta bli att skoja till det lite

Här kan ni se att fröken Natasha inte har råd att köpa trosor eftersom hon bara köper dyra kläder annars, tex kolla när hon gör reklam för Guccis nya väska som hon håller mellan bena där trosorna borde vara hahahahah men denna tjej är bara för kul och hon har vart en kille för 18år sen, hon är skit snygg för att snart närma sig 40års åldern utan ett enda lyft, det enda hon fixat på sin kropp är brösten och klippt av snoppen för att få en plast fitta, ursäkta ordspråket men tyckte det passade att säga så istället för att säga underlivet…

5 tankar om “Grattis Nadia på 22års dagen och lycka till Andre i New York

  1. ardiana says:

    grattis till adja och stort tack för att hon lockade mitt hår så fint när ni var i Jönköping nu för några dagar sen. Hon var riktigt duktig och dina produkter var grymma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.