Snart blir det fest på Cafe Opera

sitter nu framför datorn en snabbis för att lägga upp bilderna från idag men måste i i duschen för senare blir det party 🙂

Ska träffa Alex och Martin innan vi drar till cafe operas öppning av uteserveringen och senare Zipper…

Alexander Shirpey var hos mig och vart klippt, här sitter han utanför salongen med Sabina och njuter av solen med sin pumpade bröst… Sexiga atacha var oxå hos mig idag och fick sitt hår fixat av mig och Simon

Här med vännina…..

Vackra som fan, mor och dotter lika som bär… Idag klippte jag dessa två snyggingar, glömsk som jag är kommer jag inte på namnen eftersom det är första gången dom kommer till mig men dom reste några timmar från Stockholm för att komma till mig:-) Kolla in dotterna som bara är 1år gammal och så naturligt vacker med sin naturliga röda hårfärg.

Efter jobbet så tränade jag med Alexander Pärleros som just köpt en ny porche, snygg kille med snygg bil, vi åkte en runda och han körde hem mig fast jag bor 4min från gymet 🙂 Alexander är modell och nattklubbs chef på sergel grodan

4 tankar om “Snart blir det fest på Cafe Opera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.